Constellation arrangerer sin første fotballturnering for hele selskapet. Constellation Cold Logistics
Kundeportaler

Constellation arrangerer sin første fotballturnering for hele selskapet

21. oktober arrangerte Constellation sin første fotballturnering for hele selskapet. Ti lag konkurrerte om Constellation Cup, og over 100 kolleger deltok.

Turneringen ble arrangert av familien van Winkoop hjemme hos dem i Nijkerk, og alle deltakerne viste stor lagånd og sportsånd. Det var også en fin anledning for mange kolleger til å møte sine internasjonale kolleger for første gang.

Ved konkurransens slutt ble det lokale laget Constellation Netherlands Nijkerk 1 kåret til mestere, tett fulgt av lag fra Mouscron, Belgia og Storbritannia på henholdsvis 2. og 3. plass. Arrangementet ble etterfulgt av en sosial grillmiddag.